top of page
handen

ReAttach

        Als praten niet (meer) helpt
 

ReAttach is een jonge interventie met veelbelovende resultaten.

De kracht van ReAttach is dat de focus niet ligt op het herbeleven van gebeurtenissen maar op het verbeteren van de verwerking van informatie, prikkels, emoties en gebeurtenissen. Daarnaast worden nieuwe vaardigheden aangeleerd en geautomatiseerd. Hierdoor kom je weer in verbinding met jezelf.

Je zelfvertrouwen neemt toe, je relatie met anderen verbetert en je krijgt weer regie over je eigen leven. Overlevingspatronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op jouw dagelijks functioneren maken plaats voor positieve gedachtes en gedrag.

ReAttach is een methode die vriendelijk, speels en veilig is, zonder dat daarbij gepraat hoeft te worden. Hierdoor wordt ReAttach therapie vaak ervaren als een prettige en ontspannende interventie.

Er wordt licht op je handen getrommeld, je krijgt denkopdrachten en je hoeft niet te praten. De therapie bestaat gemiddeld uit 5 tot 7 sessies. 

ReAttach is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

ReAttach is ontwikkeld door Paula Weerkamp-Bartholomeus. De interventie is wetenschappelijk onderbouwd en heeft in 2015 de Clinical Neuropsychiatry Award gewonnen. Meer informatie is te vinden op www.reattach.nl

bottom of page