top of page
ask (32).jpg

Recensies

Recensies: Recensies

Astrid heeft mij tijdens de periode van herstel van een burn-out goed geholpen met gesprekken en ReAttach therapie. Ik kon een tijd bijna geen prikkels verdragen en de therapie heeft geholpen om dat te verbeteren. De gesprekken en de behandeling vond ik bijzonder ontspannend. Astrid bereidde de gespreksonderwerpen goed voor waardoor de sessies een bijzondere diepgang voor mij hadden.
Man, 53 jaar

Ik had veel last van faalangst, dit was zo erg dat ik bij voorbaat vaak al afhaakte bij proefwerken en ook op andere vlakken waar ik moest presteren zoals bij sporten. Na de eerste ReAttach behandeling voelde ik al verschil en durfde ik voluit te spelen tijdens een sportwedstrijd. Ik was zelfverzekerder en ik maakte me minder druk over wat andere van mij zouden vinden. Na 5 behandelingen ging het op alle vlakken beter en merkte mijn omgeving duidelijk dat ik beter in mijn vel zat en zelfstandiger was geworden. De therapie was bijzonder en ik vond het vooral fijn dat ik niet veel hoefde te praten. Ik heb er veel aan gehad. 
Jongen, 16 jaar

Astrid begeleidt onze zoon en ons al een aantal jaren. Enerzijds door middel van fysieke oefeningen, maar tevens middels RaAttach therapie. Door de opgebouwde realtie, maar ook de aangename persoonlijke aanpak, is er een mooie vertrouwensrelatie ontstaan. De combinatie van beide expertises geeft ons daarbij de juiste handvaten om samen te zoeken naar de juiste aanpak om dieperliggende blokkades te vinden. Onze zoon vindt de oefeningen met Astrid altijd prettig en leert hier ook zichtbaar van. Ons als ouders geeft het bovendien nieuwe inzichten.
Ouders en zoon met ASS, 10 jaar

bottom of page